Aktuelt

Rørvik IL Fotball og Oceanize med felles innsats for å nå FNs bærekraftsmål

MOEN-Gruppen og Oceanize har inngått en samarbeidsavtale med Rørvik IL Fotball, som skal støtte opp om sistnevntes aktivitetstilbud for barn og ungdom. I tillegg skal de jobbe sammen om miljøpåvirkning og bærekraftsmål.

Les mer

Verdens første hydrogendrevne arbeidsbåt til havbruk under bygging

Mens prestisjeprosjekter sliter er byggingen av verdens første hydrogenelektriske arbeidsbåt i gang. Nærmest i det stille skjer det en maritim miljørevolusjon i Nærøysund.

Les mer

BOA: Isolert hall viktig for arbeidet som utføres

Positiv opplevelse i Ottersøy for rederiet BOA.

Les mer

Endringer i konsernledelsen

Styrker konsernets strategiske og operative kapasitet.

Les mer

Lauga Bordtennisklubb inngår samarbeidsavtale med Oceanize

Lauga Bordtennisklubb har inngått samarbeidsavtale med Oceanize for å legge til rette for mer aktivitet og et bredere tilbud for barn og unge i regionen.

Les mer

Båtmann tar roret for MOENs stadig grønnere utleieflåte

Oddleif Wigdahl (39) tar over som administrerende direktør i MOEN Ship Management AS. Han overtar etter Lars Mælen som blir økonomisjef i konsernet.

Les mer

Rigger seg for industrielle satsinger

Eierne tilfører MOEN-konsernet nye 115 millioner kroner for å styrke selskapskapitalen i forbindelse med flere industrielle satsinger.

Les mer

FRØY: Vi har hatt en kjempefin kundeopplevelse med ombygging av MS Folla

Frøy ASA valgte isolert tørrdokk hos MOEN Verft for ombygging av MS Folla til kombinert fôr- og frysebåt. Forutsigbar gjennomføring og konkurransedyktig pris var hovedargumentene.

Les mer