Aktuelt

Steigen femdobler løftekapasiteten

Onsdag 20. oktober var det storstilt åpning av ny travellift på MOEN Steigen. Stian Simonsen, teknisk leder i Cermaq Nordland, og Tarald Sivertsen, styreleder i Moen Steigen, sto for den høytidelige snorklippingen.  Travelliften, som er plassert på to nybygde pirer på MOEN Steigen sitt verft i Helnessund, femdobler løftekapasiteten til verftet. Tidligere hadde verftet en…

Les mer

Nå får fossilfartøyer grønnere og lenger liv

Miljøverftet MOEN lanserer et eget refit-program for å gi dagens dieseldrevne havbruks- og fiskefartøyer lenger levetid med lavere utslipp.

Les mer

Offensiv miljøsatsing utløser millionstøtte til hydrogenknutepunkt i Nærøysund

Partnere i det industrielle konsortiet for verdens første hydrogendrevne servicebåt, fikk mandag én million kroner for å videreutvikle grønt hydrogen til et konkurransedyktig drivstoff for maritim transport.

Les mer

Hans Jørgen Eilertsen ny salgsleder i MOEN

MOEN gjør det grønne skiftet blått, og styrker ledergruppens fokus på bærekraft og miljøvennlige løsninger.

Les mer

Jonas Gahr Støre: Stilig!

Statsministerkandidaten lot seg begeistre av grønn industriutvikling i maritim sektor.

Les mer

Sunniva går fra banksjef til viseadm. konsernsjef i verftskonsernet MOEN

Banksjef Sunniva Nicolaisen er ansatt som viseadministrerende konsernsjef i MOEN. – En kjempesignering for oss, sier en meget fornøyd konsernsjef Are Brekk.

Les mer

MOEN investerte og vokste gjennom koronaåret 2020

Mens flere verft møtte korona-veggen, passerte den samlede verftsvirksomheten i MOEN 130 millioner i omsetning og økte antall fagarbeidere med 40 prosent.

Les mer

AQS Tor har ankommet MOEN

Etter noen dramatiske uker er endelig «AQS Tor» fremme på MOEN i Kolvereid. Her skal båten repareres for skadene etter dramaet i Norskehavet.

Les mer