Jobbe i MOEN

Vi jakter alltid på talenter og dyktige medarbeidere. Da er det ikke bare den formelle kompetansen som teller. For oss er nysgjerrigheten, engasjementet og oppfinnsomheten like viktig, og at du har lyst til å samarbeide med oss i MOEN for å skape morgendagens maritime løsninger.

Ledige stillinger

Industrirørleggere

Motormekanikere – MOEN Verft

MOEN Logo

Lyst til å jobbe i MOEN?

Jobb for to og trygt og godt for ungene!

Arbeidsmarkedet er så variert at det var lett å skaffe jobb til to personer, og det var selvsagt helt avgjørende for at vi valgte å flytte fra storbyen til Kolvereid, sier lageroperatør Johnny Neerland.
Les mer

Elisabeth sørger for den gode flyten

Som leder logistikk har Elisabeth Eiternes ansvar for at alt er på plass og i prima stand når MOEN skal utføre jobber. – MOEN er en bedrift som virkelig tenker nytt. Vi investerer i nytt og moderne utstyr. Jeg setter veldig pris på å være med på å bygge opp noe nytt. Det skjer noe hele tiden, og det er spennende. Jeg er stolt over å være en del av MOEN, sier Elisabeth.
Les mer

Barske forhold og et godt sted å være

– Jeg har alltid vært glad i å gjøre ting med hendene, og hos MOEN får man jobbe med konkrete oppgaver som gir direkte resultater, sier industrimekaniker Kjell-Erik Sortland.
Les mer