MOEN kjøper 81 prosent i Namdal Maritime AS

Are Brekk
Are Brekk er konsernsjef i MOEN.

MOEN overtar 81 prosent av aksjene i Namdal Maritime AS. Dermed utvider MOEN tjenestespekteret til også å omfatte fritidsmarkedet.

– Namdal Maritime utfyller oss, ettersom selskapet tar hånd om en del av markedet hvor vi ikke har vært til stede fram til i dag. Vi er allerede i gang med mer samkjøring mellom virksomhetene, sier Are Brekk, konsernsjef i MOEN, til nt24.no.

Mens Namdal Maritime AS har servet fritidsmarkedet og yrkesfartøyer opptil 40 fot, investerer MOEN 140 millioner kroner i nordens første arktiske tørrdokk på Purkholmen og i tillegg til verftene MOEN Kolvereid og MOEN Steigen.

–  Oppkjøpet åpner for at vi kan flytte ressurser mellom selskapene ut i fra behovene, sier Brekk.Namdal Maritime har i dag åtte ansatte.