Helgeland Oppdrettservice utvider flåten med leiefartøy fra MOEN

“Okstind” er en NabCat 1510 DD. Foto: Torger Ramfjord

Serviceselskapet Helgeland Oppdrettservice på Lurøy valgte leiekatamaran fra MOEN, da flåten skulle utvides. 

«Okstind» er en NabCat 1510 DD, produsert av vår samarbeidspartner Moen Marin.

MOEN har inngått utleieavtale med serviceselskapet. Nyanskaffelsen skjer på bakgrunn av vekst i moderselskapet Kvarøy Fiskeoppdrett, samt stadig flere oppdrag på vegne av nye og eksisterende kunder på helgelandskysten.

I årene fremover skal «Okstind» anvendes til både slep, fortøyningsarbeid, ROV-tjenester og fraktoppdrag.

Den populære katamaranen er forbedret på en rekke områder og kommer nå med POD-løsning i styrhuset som gir enda bedre oversikt, lavtrykks desinfiseringsanlegg fra Mekon, og fire komfortable lugarer. Standard for 15-metringen er også en stor kranpakke med 2 x 30-tonns Palfinger-kraner som hver har en rekkevidde på 21 meter.