Moen Marin Group blir MOEN-Gruppen

Moen Marin Group skifter navn til MOEN-Gruppen AS og forsterker samtidig varemerket MOEN.

29. november ble det kjent at landets ledende leverandør av arbeidsbåter til havbruksnæringen, Moen Marin AS, ble solgt til Scale AQ.

MOEN i snart 100 år
Begrepet MOEN har i snart 100 år vært uløselig knyttet til verft og skipsbygging siden Ole Ørholm etablerte sitt verft på Kolvereid i 1923. Verftkonsernet beholder rettighetene til MOEN-navnet, og forsterker nå MOEN som varemerke.

– I løpet av vår snart 100-årige historie har vi levert våre tjenester under forskjellige navn – men MOEN-begrepet har alltid vært der. For kunder og lokalbefolkning har vi uavhengig av ulike selskapsnavn blitt referert til som «MOEN». Etter salget av Moen Marin AS er det for oss helt naturlig å ta i bruk MOEN som vårt varemerke, sier konsernsjef Are Brekk.

Sikrer framdrift
Det nye MOEN-varemerket er like kraftig og solid som det er enkelt. Det tidligere ankeret er erstattet av en propell som gir MOEN-konsernet godt skyv i utviklingen av framtidens moderne verftsindustri. 

Endrer navn
Moen Marin Group AS skifter samtidig navn til MOEN-Gruppen AS, mens verftselskapet Moen Marin Service AS nå er MOEN Verft AS. De øvrige virksomhetene, MOEN Power AS og MOEN Ship Management AS, beholder sine navn.