YNGVE VIKAN NY HR-LEDER I MOEN MARIN

Yngve Vikan (47) overtar som HR-leder i Moen Marins verftsvirksomhet. Vikan starter i jobben i august.

Moen-konsernets verftsvirksomhet på Namdalskysten vil i løpet av 2019 telle om lag 70 ansatte. 19. august tiltrer Yngve Vikan (47) fra Kolvereid jobben som HR-leder for Moen Marin Service og Moen Power. Han overtar stillingen etter Andrea Nogva, som tidligere i år ble ansatt som ny leder for den blå næringsklyngen InnovArena.

Yngve Vikan er utdannet vernepleier og kommer fra stillingen som kontorleder i NAV Nærøy. Han har tidligere vært fagleder ved Sykehuset Namsos, og tar med seg en allsidig erfaringsbakgrunn inn i industrikonsernet.

– Verftsvirksomheten har hatt god utvikling gjennom flere år, og vi planlegger for videre vekst. Kompetente og engasjerte ansatte er avgjørende for å nå vekstmålene. Det var derfor viktig for oss å sikre kontinuitet i HR-arbeidet, da det ble klart at Nogva skulle over i ny jobb. Ynge Vikan innehar kvaliteter som vi trenger, sier administrerende direktør Paul Ingvar Dekkerhus i Moen Marin Service AS.

Vikan vant HR-jobben i konkurranse med hele seks søkere som var med i intervjurunden. I alt kom det inn nærmere 30 søkere.