PAUL INGVAR DEKKERHUS BLIR NY TOPPLEDER I MOEN MARIN SERVICE AS

Paul Ingvar Dekkerhus blir ny administrerende direktør i Moen Marin Service AS. Dekkerhus kommer fra stillingen som havnedirektør i Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS, og tiltrer ved årsskiftet.

Service- og vedlikeholdsverftet Moen Marin Service AS hadde i fjor en omsetning på 107 millioner kroner. Siden 2012 har verftet vokst fra 20 til om lag 80 ansatte, og har vekstambisjoner som forutsetter en årlig bemanningsvekst på 10 personer.

Fra 7. januar 2019 blir Paul Ingvar Dekkehus (47) administrerende direktør for Moen Marin Service AS, som kontinuerlig har drevet verftsvirksomhet i Kolvereidvågen siden 1923. Dekkerhus har de siste 13 årene satt spor etter seg som havnedirektør for Nord-Trøndelag Havn Rørvik IKS (NTHR). Dekkerhus har fra tidligere bakgrunn fra fiskeri, frakt- og utenriksfart, og er utdannet sjøkaptein.

Ansettelsen av Dekkerhus er et ledd i styrkingen av lederkapasiteten i hele Moen Marin Group. Are Brekk, som de siste årene har ledet Moen Marin Service AS, fortsetter som konsernsjef og leder av Moen Ship Management AS.

– Dekkerhus har som havnedirektør dokumentert resultater og strategiske egenskaper. Han har en tydelig lederstil. Sammen med evnen til å engasjere og inspirere, ser vi fram til å få han med på laget som skal utvikle verftsvirksomheten videre, sier Brekk.

Dekkerhus selv gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver.

– Da muligheten til å være med på å utvikle en av de største og mest ambisiøse maritime virksomhetene i regionen dukket opp, var det umulig å si nei. Dette er en ny og spennende utfordring for meg personlig. Jeg går til jobben med stor ærefrykt og et brennende ønske om å utvikle både virksomheten og regionen videre, sier Dekkerhus.