ANTALL ANSATTE DOBLET PÅ TRE ÅR – TRENGER PERSONALLEDER PÅ HELTID

Fra 1.april er Andrea Nogva tilsatt som personalleder ved Moen Marin Service.

På tre år har Moen Marin Service AS doblet antall ansatte. Fra 1. april fungerer Andrea Nogva som personalleder på heltid.

Moen Marin Service AS (MMS) har jobbet målrettet med rekrutterings- og personalarbeid de siste årene, som følge av økt oppdragsmengde. Marit Måøy Holm i Driv Rådgiving AS har siden høsten 2013 hatt ansvar for personaloppfølging i MMS. Selskapet forbereder seg på videre vekst, og ansetter fra 1. april Andrea Nogva som personalleder i helstilling.

– Driv Rådgiving AS har gjort en fantastisk god jobb for MMS siden 2013. Jeg takker Marit Måøy Holm for et langvarig og godt samarbeid, sier daglig leder Are Brekk.

Fra april overtar Andrea Nogva som personalleder i full stilling. Nogva får ansvar for personalsaker, HMS, kompetanseutvikling og rekruttering.

– Andrea er målrettet og dyktig, og har en CV med utdanning og erfaring som passer som hånd i hanske til jobben, mener Are Brekk.

Nogva har allerede tre måneder bak seg hos MMS. Læringskurven har ifølge henne selv vært bratt, men med klare rammer og mål, godt med spillerom og tillit, har hun funnet seg godt til rette.

– Som personalleder skal jeg forholde meg til mange forskjellige hoder og hjerter. Det finnes sjelden bare ett svar. Det gjør jobben både utfordrende og interessant, sier Nogva.

I tillegg til fulltidsjobben, studerer den nye personallederen også endringsledelse. Det er kunnskap som også MMS vil dra nytte av.