Miljøfartøyer

MOEN gjør det enklere for havbruks- og servicenæring å velge miljøriktig.

Våre miljøfartøyer har servicepakker som gir deg trygghet og sikkerhet mot driftsstans. Hos oss kan du leie lokalitets- og servicefartøyer med elektrisk og hybrid drift, som reduserer klimautslipp og lokal forurensning betydelig. Miljøfartøyene gir også mannskapene langt bedre arbeidsforhold, siden støy og vibrasjoner ombord reduseres kraftig.

NABCAT 1375 ELECTRIC

NabCat 1375 Electric er utstyrt med kraftig fremdriftsmaskineri fra Visedo og batterisystem fra Akazem. Generator- og batterikapasitet tilpasses etter behov. Båten er utstyrt med sidepropell. Se tekniske spesifikasjoner.

NABWORK 1250 ELECTRIC

Populært alternativ som lokalitetsbåt. NabWork 1250 Electric er utstyrt med kraftig fremdriftsmaskineri fra Visedo og batterisystem fra Akazem. Generator og batterikapasitet tilpasses etter behov. Båten er utstyrt med sidepropell. Se tekniske spesifikasjoner.

NABCAT 1512 ELECTRIC

NabCat 1512 er en skikkelig kraftplugg av en servicekatamaran som er konstruert for tøff bruk. Den er utstyrt med Scania fremdriftsmaskineri, Nogva vribart gir- og propellanlegg med dyse. Det er høy komfort om bord med stor messe/bysse løsning og lyse trivelige lugarer. Dere vil oppleve praktiske løsninger og gjennomgående god teknisk kvalitet (se her).

Alle våre miljøfartøyer er produsert av verdens største produsent av arbeidsfartøyer til havbruksnæringen, Moen Marin.

Hos MOEN kan du – i motsetning til ordinær leasing – leie fartøyer i kortere eller lengre perioder.
I forhold til å kjøpe båt, reduserer leieavtaler også kapitalbindingen.

Ta kontakt med Lars Mælen i dag!